0

Häxans årstider


Magisk trädgård året runt.

Vill du att din trädgård och din vardag ska ha ett magiskt skimmer? Och inte bara på sommaren, utan hela året? Gör då som häxorna och låt växter visa dig vägen.

Växter har använts för magi sedan urminnes tider, något som gått förlorat i vårt moderna samhälle.


349 kr
Artikelnr UBOK1220
EAN-kod: 9789188429780

Magisk trädgård året runt.

Vill du att din trädgård och din vardag ska ha ett magiskt skimmer? Och inte bara på sommaren, utan hela året? Gör då som häxorna och låt växter visa dig vägen. Växter har använts för magi sedan urminnes tider, något som gått förlorat i vårt moderna samhälle. I denna bok kan du hämta tillbaka kunskapen och ge din odling en ny dimension.

i boken porträtteras sjuttio växter från nordisk trädgård och natur. Här berättas varje växts fascinerande historia och användning i både hälsokurer och magiska ritualer. Med hjälp av boken kan du följa årshjulet och leva mer i harmoni med naturen. Du får inspiration till häxigt pyssel, spådom, recept på förtrollande naturparfymer och fruktbarhetsritualer- allt baserat på växter.

Författaren och häxan Hella Nathorst-Böös har tidigare skrivit de bästsäljande böckerna Häxans trädgård- läkeväxter förr och nu och Häxans hus- handbok för ett giftfritt liv. 

Produktinformation:

Häxans årstider, av Hella Nathorst-Böös, 2018, inbunden, svensk, ISBN: 978-91-88429-78-0