0

Sova ute, om att finna lugnet i naturen


För tjugo år sedan flyttade Markus Torgeby till en kåta i den jämtländska vildmarken.

Där levde han i fyra år i samklang med naturen.

Idag bor han, hustrun Frida och deras tre barn i ett hus som Markus byggt själv i närheten av platsen där han en gång överlevde på havregryn, bäckvatten och skogens skafferi.


415 kr
Artikelnr UBOK1291
EAN-kod: 9789185279616

För tjugo år sedan flyttade Markus Torgeby till en kåta i den jämtländska vildmarken. Där levde han i fyra år i samklang med naturen. Idag bor han, hustrun Frida och deras tre barn i ett hus som Markus byggt själv i närheten av platsen där han en gång överlevde på havregryn, bäckvatten och skogens skafferi.

Sova Ute berättar Markus om sitt och familjens utomhusliv och hur det hjälpt dem till ett liv i balans. Boken är också pepprad med handfasta råd: Varför är renskinn bättre än liggunderlag? Hur torkar man snabbast ett par blöta sockar? Vilken grässort är skonsammast mot stjärnan när man skitit i det gröna?

Produktinformation:

Sova ute är en vardagsfilosofisk inspirationskälla för såväl erfarna äventyrare som den som gör sig redo för sin första skogsutflykt. Och Markus budskap sprids snabbt över världen- förlag i tio olika länder, från USA till Ryssland, är i färd med att ge ut boken. 

Sova ute, om att fina sitt lugn i naturen av Markus Torgebu & Frida Torgeby, 2019, inbunden, ISBN: 978-91-85279-61-6