0

Själslig ro i nordiskt klimat


" På mina långa vandringar tar jag in havet, landskapet, bergen och naturen på ett sätt som gör att jag får möjlighet att varva ner, känna själslig närvaro och själslig ro.

" I flera år har landskapsfotografen Anders Jorulf vandrat i de sagolika landskapen i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Island och upplevt sinnesro; lugn och närvaro långt från de stressade miljöer som han själv och många av oss har runt oss i vår vardag.

Här fångas bland annat norrsken över Island, Sverige i vinterskrud, Finlands och Östersjöns solnedgångar samt danska kustens fantastiska sanddyner.


359 kr ( -75% )
89 kr
Artikelnr UBOK1149
EAN-kod: 9789188435583

" På mina långa vandringar tar jag in havet, landskapet, bergen och naturen på ett sätt som gör att jag får möjlighet att varva ner, känna själslig närvaro och själslig ro."

I flera år har landskapsfotografen Anders Jorulf vandrat i de sagolika landskapen i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Island och upplevt sinnesro; lugn och närvaro långt från de stressade miljöer som han själv och många av oss har runt oss i vår vardag. Här fångas bland annat norrsken över Island, Sverige i vinterskrud, Finlands och Östersjöns solnedgångar samt danska kustens fantastiska sanddyner.

Produktinformation:

Anders unika bilder från orörda landskap, blandat med mjukt formade texter på både svenska och engelska, gör boken Själslig ro i nordiskt landskap helt unik.

Produktinformation:

Själslig ro i nordiskt landskap. Anders Jorulf, 2018, inbunden, svenska och engelska.

ISBN: 978-91-88435-58-3