0

Skärp, Tanner, Brunt, flätat Rage, add more


Detta vackra flätade bälte "Tanner" är perfekt till jeans.

Variera din klädstil och använd bältet för att klä upp eller ner beroende på tillfälle.

Varför inte unna dig själv eller någon speciell ett fantastiskt bälte! Tillverkad av Rage For Leather i Uddevalla 'Vi är belägna i Uddevalla på den svenska västkusten där vi har odlat en lång tradition för att utveckla och producera läderbälten och lädertillbehör av hög kvalitet.


599 kr
Artikelnr USOUV1463
EAN-kod: 7332852004008

Detta vackra flätade bälte "Tanner" är perfekt till jeans. Variera din klädstil och använd bältet för att klä upp eller ner beroende på tillfälle. Varför inte unna dig själv eller någon speciell ett fantastiskt bälte!

Tillverkad av Rage For Leather i Uddevalla

'Vi är belägna i Uddevalla på den svenska västkusten där vi har odlat en lång tradition för att utveckla och producera läderbälten och lädertillbehör av hög kvalitet. Vi kombinerar en storskalig produktionskapacitet med en småskalig produktion av hantverk.

I vår försörjningskedja ökar vi ansvaret genom våra hållbara inköpsrutiner och vi prioriterar nearshoring. Med omsorg för människa och natur arbetar vi kontinuerligt för att förbättra försörjningskedjan som sträcker sig från gårdar hela vägen till slutkunden. '

Produktinformation:

100% läder med stålspänne

Unisex

Storlek: 2 x liten ca. 89cm

Rembredd: ca. 3- 3,5 cm

Spännbredd: ca. 4,5 cm