0

Doftljus, Vindpust, Ingefära, Citrongräs, Jaija Design


VINDPUST Ingefära och citrongräs.

Denna fina doft ger en fin upplevelse till ditt doftsinne, känns båda fräscht och rent.

Ingefära med inslag av citrongräs och kardemumma.


179 kr
Artikelnr USOUV1715
EAN-kod: usouv1715

VINDPUST

Ingefära och citrongräs.

Denna fina doft ger en fin upplevelse till ditt doftsinne, känns båda fräscht och rent.

Ingefära med inslag av citrongräs och kardemumma.

Jaijas design är ett eget varumärke, som kännetecknar hög kvalitet på Doftljus och Interiör. Ett naturligt, miljövänligt sojavax kombinerat med oljor som kommer att ge dig en fin upplevelse.
Detta är svensktillverkade ljus av högsta kvalitet i stilren design.

All tillverkning skapas för hand av ”Jaija”

Miljötänk: Ljuset är handgjort av naturligt, miljövänligt sojavax. Doftoljan som används är av hög kvalitet och består till 50 % av eterisk olja och till 50 % av parfymolja. När ljuset brunnit upp går det utmärkt att använda burken till förvaring av småsaker eller som ljuslykta för ett värmeljus. 

Om sojaljus: Våra sojaljus är giftfria och miljövänliga, de är gjorda av oljan från sojabönor, en förnyelsebar och nedbrytbar gröda. Ljusen brinner med en ren, klar låga och sotar inte. Brinntiden är längre än hos traditionella ljus, bland annat då sojaljus brinner vid en lägre temperatur. 

Säkerhet: Ett doftljus med sojavax ska inte brinna längre än 2-3 timmar. Veken ska inte vara längre än 2-3 mm lång när ljuset tänds. Om veken är för lång blir lågan för hög och vaxet smälter onödigt fort. Lämna aldrig ett ljus utan uppsikt, speciellt inte när det finns barn och husdjur i närheten. 

Produktinformation:

Vax: 100 % sojavax

Veke: oblekt bomull

Brinntid. + 30 timmar
Nettovikt: 160 g

Diameter: 6,5 cm

Höjd: 8cm