0

Doftljus, Stolt, Bärnsten, mossa, Jaija Design


STOLT Bärnsten, mossa och ambra Denna fina aromatiska doft.

Ambra som toppnot.

Lite kryddiga inslag.


179 kr
Artikelnr USOUV1713
EAN-kod: Usouv1713

STOLT

Bärnsten, mossa och ambra

Denna fina aromatiska doft.
Ambra som toppnot. Lite kryddiga inslag.

Det är en varm och len doft.

Jaijas design är ett eget varumärke, som kännetecknar hög kvalitet på Doftljus och Interiör. Ett naturligt, miljövänligt soyavax kombinerat med oljor som kommer att ge dig en fin upplevelse.
Detta är svensktillverkat ljus av högsta kvalitet i stilren design.

All tillverkning skapas för hand av ”Jaija”

Miljötänk: Ljuset är handgjort av naturligt, miljövänligt sojavax. Doftoljan som används är av hög kvalitet och består till 50 % av eterisk olja och till 50 % av parfymolja. När ljuset brunnit upp går det utmärkt att använda burken till förvaring av småsaker eller som ljuslykta för ett värmeljus. 

Om sojaljus: Våra sojaljus är giftfria och miljövänliga, de är gjorda av oljan från sojabönor, en förnyelsebar och nedbrytbar gröda. Ljusen brinner med en ren, klar låga och sotar inte. Brinntiden är längre än hos traditionella ljus, bland annat då sojaljus brinner vid en lägre temperatur. 

Säkerhet: Ett doftljus med sojavax ska inte brinna längre än 2-3 timmar. Veken ska inte vara längre än 2-3 mm lång när ljuset tänds. Om veken är för lång blir lågan för hög och vaxet smälter onödigt fort. Lämna aldrig ett ljus utan uppsikt, speciellt inte när det finns barn och husdjur i närheten. 

Produktinofrmation:

Vax: 100 % sojavax

Veke: oblekt bomull

Brinntid. + 30 timmar
Nettovikt: 160 g

Diameter: 6,5 cm

Höjd: 8cm