0

Bricka Uddevallamotiv, korpar


Brickans motiv är en vy västerut över Byfjorden med Uddevallabron i bakgrunden och i förgrunden Uddevallas klippor med ett korpbo- en kôrpehôla (Uddevalla kallas skämtsamt för kôrpehôlan) Brickans motiv är skapat av Halmstadkonstnären Nils-Erik Nilsson.

Sedan början a 1970-talet har han, i olja och akvarell, målat motiv från det Halländska landskapet och kusten.

Sedan 2003 målas huvudsakligen stadsbilder och julkort från Sveriges städer, ca hälften av dem är nu (April 2016) målade.


275 kr
Artikelnr USOUV1619
EAN-kod: usouv1619

Brickans motiv är en vy västerut över Byfjorden med Uddevallabron i bakgrunden och i förgrunden Uddevallas klippor med ett korpbo- en kôrpehôla (Uddevalla kallas skämtsamt för kôrpehôlan)


Brickans motiv är skapat av Halmstadkonstnären Nils-Erik Nilsson. Sedan början a 1970-talet har han, i olja och akvarell, målat motiv från det Halländska landskapet och kusten. Sedan 2003 målas huvudsakligen stadsbilder och julkort från Sveriges städer, ca hälften av dem är nu (April 2016) målade.

Produktinfo:
Bricka med mått 32x15 cm med uppböjd kant.
Svenskt hantverk i samarbete med formpress.com. Materialet är laminerad björkfaner. Den melaminbaserade ytan är tålig mot värme och alkohol. Brickan är diskmaskinstålig.


Tillverkad i Sverige.