Vart tar alla kiosker vägen?

Omslagsfoton, framsida korvkiosk i Uddevalla.

Bli notifierad

Påminn mig när produkter är åter i lager

Tack för ditt intresse! Du kommer bli notifierad när varan återigen finns i lager i butiken.

Artikelnr FKULT033
EAN-kod: fkult033

Arbetet med Vart tog alla kiosker vägen är ett led i arbetet med det moderna samhällets kulturarv, som initierades genom satsningen Moderna Västra Götaland. Det har genomförts 2017-2018 av Bohusläns museum i samarbete med Västarvet, Västergötlands museum och Göteborgs stadsmuseum, och med stöd från Länsstyrelsen i Västra Götaland.

Omslagsfoton, framsida korvkiosk i Uddevalla. Fotografiet är taget från Norra Hamngatan mot söder med järnbron till vänster i bild. I bakgrunden syns Stadsbiblioteket. Foto Sten Granath, Bohusläns museums samlingar. Baksida foto Arne Andersson, Bohusläns museums samlingar.

Produktinformation:

Vart tog alla kiosker vägen? Huvudredaktör för texterna Tomas Brandt och Ulla Karlström, Bohusläns museum. Inventerare Ulla Karlström, Bohusläns museum, Kristian  Jonsson och Malin Clarke, Göteborgs stadsmuseum, Anton Blomgren, Västarvet. Grafisk form, layout och teknisk redigering, Lisa K Larsson.

2018, mjukband, svenska, ISBN 978-91-7686-292-6