0

Mina första insekter


I boken MINA FÖRSTA INSEKTER hittar du flera olika insekter som finns i vår svensk natur.

Lär dig kort och innehållsrik fakta om vem som ibland simmar runt i regntunnorna som du har utanför huset, om vilka fjärilar som brukar vakna till allra först på våren och varför humlor och bin är så viktiga för alla blommor och träd.

I boken hittar du fakta om allt från ekoxen till våra vanligaste trollsländor samt flera olika skalbaggar och den häftiga lysmasken.


219 kr
Artikelnr UBOK1307
EAN-kod: 9789188549945

I boken MINA FÖRSTA INSEKTER hittar du flera olika insekter som finns i vår svensk natur.

Lär dig kort och innehållsrik fakta om vem som ibland simmar runt i regntunnorna som du har utanför huset, om vilka fjärilar som brukar vakna till allra först på våren och varför humlor och bin är så viktiga för alla blommor och träd. I boken hittar du fakta om allt från ekoxen till våra vanligaste trollsländor samt flera olika skalbaggar och den häftiga lysmasken. I slutet av boken finns en faktasida med svåra ord samt tips på hur du kan hjälpa pollinatörerna på traven genom bygga ett insektshotell och plantera blommor.

Boken är del fyra i serien "Upptäck naturen". Författare och illustratör är Emma Jansson, som sedan tidigare tecknat böckerna i Vems- serien samt mina första fåglar, mina första fiskar och Mina första träd. Mina första fåglar blev 2019 nominerad i Publishingpriset för bästa fackbok för barn och ungdom.  

Produktinformation:

Mina första insekter, av Emma Jansson, 2020, inbunden, svensk, ISBN: 978- 91- 88549- 94- 5