0

Fantastiskt fenomenala kvinnor som skapade historia


Uppföljaren till succéboken FANTASTISKT FENOMENALA KVINNOR SOM FÖRÄNDRADE VÄRLDEN, förra årets mest sålda faktabok för barn i Storbritannien! Här får du träffa ännu fantastiskt fenomenala kvinnor som förändrat historien, i en bok för stora och små att inspireras och ta lärdom av.

Läs om den afroamerikanska frihetskämpen HARRIET TUBMAN, som rymde från sina slavägare och blev den första svarta kvinnan att pryda en amerikansk dollarsedel.

Ta del av historien om Frankenstein, skapad av författaren MARY SHELLEY, och följ med på en oförglömlig resa tillsammans med många andra makalös kvinnor.


205 kr
Artikelnr UBOK1362
EAN-kod: ubok1362

Uppföljaren till succéboken FANTASTISKT FENOMENALA KVINNOR SOM FÖRÄNDRADE VÄRLDEN, förra årets mest sålda faktabok för barn i Storbritannien!

Här får du träffa ännu fantastiskt fenomenala kvinnor som förändrat historien, i en bok för stora och små att inspireras och ta lärdom av. Läs om den afroamerikanska frihetskämpen HARRIET TUBMAN, som rymde från sina slavägare och blev den första svarta kvinnan att pryda en amerikansk dollarsedel. Ta del av historien om Frankenstein, skapad av författaren MARY SHELLEY, och följ med på en oförglömlig resa tillsammans med många andra makalös kvinnor.

Föfattaren och illustratören KATE PANKHURST är ättling till den engelska aktivisten EMELINE PANKHURST, som gjorde en avgörande insats för kvinnors rösträtt i Storbritannien. Hennes böcker har översatts till femton språk, sålt över hundratusen exemplar bara i England och engagerat läsare över hela världen. 

Produktinformation:

Fantastiskt Fenomenala Kvinnor som skapade Historia, av Kate Pankhurst, översättning Anna Lovind, 2018, inbunden, svenska, ISBN: 978-91-8884-505-4