0

Gör skillnad! Från klimatångest till handligskraft


Sätt på dig klimat- glasögonen och förändra världen! Klimatforskarna har sagt sitt.

Vi måste ändra livsstil, annars ger vi framtida generationer usla förutsättningar.

Vi håller till och med på att förstöra för oss själva.


315 kr
Artikelnr UBOK1243
EAN-kod: 9789113097671

Sätt på dig klimat- glasögonen och förändra världen!

Klimatforskarna har sagt sitt. Vi måste ändra livsstil, annars ger vi framtida generationer usla förutsättningar. Vi håller till och med på att förstöra för oss själva. Konsekvenserna av vår planetmisskötsel ligger just så nära i tiden, om vi inte vänder det här. Nu.

Och det fina i klimatsången är att vi kan göra något. Eller faktiskt riktigt mycket. Vända klimatångest till drivkraft, förskjuta normer, inspirera alla omkring oss och inse tjusningen med ett lättare, utsläppsbantat liv.

Den 8 oktober 2018, samma dag som FN släppte den klimat-rapport som slog fast att vi behöver fördubbla ansträngningarna för att nå 1,5- gradersmålet, bildade Johanna Nilsson, Maria Soxbo och Emma Sundh Klimatklubben. Syftet var att omvandla den utbredda klimatångesten till engagemang.

Samma sak gör de nu med den här boken som med hjälp av experter, hårda siffror och inspiration visar hur du steg för steg kan vara med och skapa ett mer klimatsmart samhälle. 

Produktinformation:

Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft, av Johanna Nilsson, Maria Soxbo och Emma Sundh,  2019, inbunden, svenska, ISBN: 978-91-1-309767-1