0

Fågeldagbok


Det är något speciellt med fåglar.

De finns där och håller oss sällskap året igenom och levandegör, kanske mer än några andra djur, naturens växlingar.

I den här dagboken löper vardagen parallellt med fåglarnas liv- här kan en kom ihåg- anteckning om ett förestående tandläkarbesök stå tillsammans med en notering om årets första sjungande rödhake.


269 kr
Artikelnr UBOK1324
EAN-kod: 9789178871186

Det är något speciellt med fåglar. De finns där och håller oss sällskap året igenom och levandegör, kanske mer än några andra djur, naturens växlingar. I den här dagboken löper vardagen parallellt med fåglarnas liv- här kan en kom ihåg- anteckning om ett förestående tandläkarbesök stå tillsammans med en notering om årets första sjungande rödhake. Det är den perfekta kalandern för den som har ett naturintresse, men även för den som tycker att fåglar är något av det mest vackra man kan få se.

Niklas Aronsson, som har skrivit texterna till denna dagbok, är en erfaren ornitolog och chefredaktör för BirdLife Sveriges tidning Vår Fågelvärld. Bröderna Bill och Dan Zetterström, som målat illustrationer till boken, är också fågelkännare av rang och hör till Sveriges främsta fågelmålare.

Produktinformation:

Fågeldagbok 2021, av Niklas Aronsson, Illustrationer Bill & Dan Zetterström, 2020, inbunden, svenska, ISBN: 978-917887-118-6