0

Magiska Bohuslän


Följ med ut i Bohuslän magiska värld utan egen båt! Bohusläns skärgård är kanske Sveriges vackraste och mest unika miljö.

De mjukt rundade granitklipporna, ibland till och med skiftande i rosa.

De tusentals öarna tryfferade med gulliga fiskelägen.


325 kr
Artikelnr UBOK1365
EAN-kod: Ubok1365

Följ med ut i Bohuslän magiska värld utan egen båt!

Bohusläns skärgård är kanske Sveriges vackraste och mest unika miljö. De mjukt rundade granitklipporna, ibland till och med skiftande i rosa. De tusentals öarna tryfferade med gulliga fiskelägen. Det friska havet med salta bad och Sveriges bästa snorkling. Och så förstås fisk och skaldjur i världsklass.

Länge har denna fantastiska övärld varit förborgad båtfolket. Men inte längre. Här berättar resejournalisterna Marko T Wramén och Anna W Thorbjörnsson hur även vi utan båt kan uppleva Bohusläns skärgård. Med över 250 tips och inspirerande bilder guidar de dig till de vackraste platserna, de finaste baden, den bästa snorklingen, till barer, fik, restauranger och unika boenden.

Dessutom innehåller boken massor av praktisk information om hur du kan ta dig ut i skärgården med hjälp av bil, bussar och färjor, även till några av de mest isolerade och exotiska öarna längt ut i havsbandet.

Resejournalisterna och författarna MARKO T WRAMÈN och ANNA W THORBJÖRNSSON har skrivit mer än tio böcker tillsammans, bl.a. Med tåg genom Europa, Historiska Berlin, Bästa badutflykterna i Skåne och Halland och Tåg och mat i Italien. Anna är född och uppväxt på västkusten och Marko har seglat och dykt sig fram genom Bohuslän under många somrar. Han var till och med kapten på en undervattenssafaribåt i Smögen en sommar!

Produktinformation:

Magiska Bohuslän + 250 tips om västkusten bästa naturupplevelser, badliv och strandhugg, av Anna W Thorbjörnsson och Marko T Wramén, 2021, mjukband, svenska, ISBN: 978-91- 89215-27-6