0

Allting händer!


Allting händer! är skapad med säker hand och för tankarna till Lennart Hellsings poesi, det är bara att njuta av det lekfulla språket och de fantastiska bilderna.

Boel Peterson, BTJ Cykelloppet börjar nualla rullar redan juormen cyklar med sin kropptranan gör ett plötsligt stoppgrävlingen har fått punkteringden får ingen pallplaceringsvårt att cykla för små sillaringen vinner alla trillar Följ med på en svindlande resa i fantasin! På färgsprakande uppslag möter vi en osannolik och brokig skara; en häxa vars hår aldrig slutar växa, en fäktande fink, en lättväckt mus samt en och annan bov och bandit.

Åk tåg uppe bland molnen, ta reda på vad som försiggår på teatern efter stängning och hurra på djuren i det stora cykelloppet.


189 kr
Artikelnr UBOK1269
EAN-kod: 9789127149229

Allting händer! är skapad med säker hand och för tankarna till Lennart Hellsings poesi, det är bara att njuta av det lekfulla språket och de fantastiska bilderna. Boel Peterson, BTJ


Cykelloppet börjar nu
alla rullar redan ju
ormen cyklar med sin kropp
tranan gör ett plötsligt stopp
grävlingen har fått punktering
den får ingen pallplacering
svårt att cykla för små sillar
ingen vinner alla trillar


Följ med på en svindlande resa i fantasin! På färgsprakande uppslag möter vi en osannolik och brokig skara; en häxa vars hår aldrig slutar växa, en fäktande fink, en lättväckt mus samt en och annan bov och bandit. Åk tåg uppe bland molnen, ta reda på vad som försiggår på teatern efter stängning och hurra på djuren i det stora cykelloppet.

Ingenting är omöjligt, vadsomhelst kan hända.


Anders Holmer är bildkonstnär och arkitekt från Bohuslän. Han skriver och illustrerar humoristiska berättelser fyllda med egenartade och underfundiga karaktärer. Allting händer är hans debutbok.

Produktinformation: 

Allting händer!, av Anders Holmer, 2017, inbunden, svenska, ISBN: 978-91-27-14922-9